Friday 5 January 2007

Ud over stepperne

Så er første "post" i gryden. Jeg har nørdet lidt rundt for at få det på plads - det kan gøres anderledes (og vil blive det hen ad vejen) men et sted skal jeg begynde.
En opdatering: Er kommet godt i gang med 2007, der indtil videre er indledt med ikke megen luft under vingerne. Vejret er underligt: endnu ikke spor af frost eller sne på vore breddegrader, skrabning af morgenkolde bilruder har indtil videre kun skullet foretages to gange.
Fruen og undertegnede tilbragte Nytårsaften i sommerhuset, første gang efter ombygningen (og første Nytår dér, i det hele taget). Anderledes og stille, men en fin oplevelse - tæt på naturen og vejr. Både herren og fruen trygt indenfor i den lune kokon, medens vi kunne se ud på vejret og fyrværkeriet over Rudkøbing - tak til langelænderne for den gratis oplevelse ;-)

1 comment:

Michael said...

Kære Jørn Erik
Det var da en vældig go' idé. for et par år siden var der en dansk Blogger-freak, der samlede bloggerne, det var helt fint at følge lidt med i; desværre ophørte funktionen i foråret '06.
Det lyder somom I kom godt ind i det nye (grå) år i Jeres "nye hus". Selv fejrede jeg for 14. gang Nytårsaften på Læssøegade, hvor vi nød fyrværkeriet over byen fra en førstesalsterasse. Selskabet var uden ret mange børn, så de var ikke meget krudt vi selv fyrede af.
Håber at vi også kan ses i '07
mange hilsner
Michael